Lees dit bericht en maak kans op 63 euro - KortingVoordeel.nl
 

Lees dit bericht en maak kans op 63 euro

dinsdag 06 november 2018


Mijn naam is Gerald Teunis en ik wil met mijn site zoveel mogelijk mensen helpen te besparen op hun online uitgaven. Daarvoor heb ik deze site laten ontwikkelen en veel aandacht besteed aan veiligheid. Ik heb een zenuwziekte die niet te genezen is en heb dagelijks zenuwpiijn ondanks de medicatie die ik slik. De drijfveer van mij om deze site te starten is om iedereen de mogelijkheid te bieden om korting te krijgen bij veel bekende webshops. De korting is in de vorm van cashback. Je krijg niet gelijk korting op je aankoop, maar krijgt een deel van het aankoopbedrag gestort in je account op mijn site. Zodra je tien euro hebt bespaard kun je je besparingen laten uitbetalen op je bankrekening. Deze besparingen kan ik je bieden omdat ik commissies krijg van de webshops zodra je een aankoop hebt gedaan via mijn site. Deze commissie geef ik 100% terug aan jou. Ik houd jaarlijks één keer vijf euro in op je saldo indien je meer bespaart hebt dan tien euro per jaar. Deze vijf euro dekken de kosten van deze site en mijn diensten.

Ik ben volledig arbeidsongeschikt verklaard en ben dankbaar dat ik in een land woon dat zulke goede sociale voorzieningen heeft. Graag zou ik mijn eigen inkomen verdienen via deze site, maar dat is van ondergeschikt belang. Mijn focus is niet gericht op geld maar op het zo goed mogelijk de balans houden in mijn ziekte en om ondanks al mijn beperkingen toch te genieten van het leven en dat te delen met de mensen die mij dierbaar zijn. Wel hoop ik positieve prikkels te ontvangen van mijn website, in de vorm van het verwelkomen van nieuwe leden op mijn site en het realiseren van besparingen voor de leden van mijn site.

Mijn vorige facebookbericht was bedoeld om anderen te wijzen op een eenvoudige manier om € 63 te verdienen op € 1.000 spaargeld. In het bericht besteedde ik ook aandacht aan het liken en delen van het bericht om op deze wijze zoveel mogelijk mensen te bereiken en kennis te laten maken met mijn site en specifiek de tip om € 63 te verdienen. Ik was verbaast over het aantal likes op het bericht, het aantal keer dat het bericht is gedeeld en de reacties die gegeven zijn op het bericht. Zelf als ik een reactie gaf dat het geen deel-en-win-actie was, reageerde de volgende met 'ik hoop dat ik win". Ik hoop dat dit keer mijn blogbericht wordt gelezen. Ik heb eerlijkheid hoog in het vandeel en wou geen valse verwachtingen scheppen met mijn vorige facebookbericht en daarom geef ik de € 63,die ik verdiend heb bij Savedo door een spaardeposito te openen voor één jaar, weg aan
 iemand die dit blogbericht heeft gelezen en mijn FB-bericht heeft gedeeld. Eén persoon maakt dus kans op die € 63. Ik heb ook een post op Twitter gezet voor deze deel-en-win actie. Een retweet van mijn Twitterbericht is hetzelfde als het delen van mijn FB-bericht.


Nu zullen mogelijk weer mensen het bericht delen en liken zonder dit blogbericht te hebben gelezen. Ik wil je daarom vragen je aan te melden op mijn site. Kijk er eens rond en zie bij welke webshops jij kunt besparen. Is mijn site niets voor jou, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de site en ik verwijder direct je account op mijn site.

Bekijk deze
YouTube videopresentatie die in in 35 seconden uitlegt wat Cashback Korting is.
We geven jouw meer cashback korting dan grote cashbacksites als ShopKorting.
Klik hier om te zien hoeveel cashback wij meer geven.
 

Voorwaarden van deze winactie:

  • Je moet je aanmelden op KortingVoordeel.nl;
  • Je moet je houden aan onze algemene voorwaarden (dus geldig emailadres, geen meerdere accounts);
  • Deel het bericht van deze winactie op Facebook en/of Twitter;
  • Deze deel en winactie loopt tot 6 december (1-jarig jubileum van mijn site);
  • Je gewonnen € 63 wordt toegevoegd aan je saldo op je account bij KortingVoordeel nl zodra je minimaal € 7,50 aan goedgekeurde korting(en) hebt bespaard via KortingVoordeel.nl
  • Deze winactie wordt op geen enkele wijze gesponsord, beheerd of goedgekeurd door Facebook en/of Twitter;
  • De winnaar van de € 63 krijgt een mail van mij. (winnaar is gemaild en heeft € 63 in haar account ontvangen).


Overige actieve acties KortingVoordeel.nl:
DVN de wereld uit: doneeractie voor het Prinses Beatrix Spierfonds