Bonusprogramma KortingVoordeel.nl - Verdien nog meer - KortingVoordeel.nl
 

Bonus programma

Bonus Programma

Vertel je vrienden, familie, collega’s, clubgenoten en andere bekenden over KortingVoordeel.nl. Als zij lid worden van KortingVoordeel.nl maak jij kans op leuke extraatjes.

Oude bonussysteem:
KortingVoordeel.nl is sinds december 2017 actief en had tot 18 juni 2018 een uitgebreide bonusregeling voor het aanbrengen van nieuwe leden. Echter na evaluatie nu, na een half jaar, werkte het bonusprogramma niet zoals verwacht. We reserveerden 26% van onze commissies voor het bonusprogramma en op deze wijze kon je makkelijk honderden tot duizenden euro’s extra per jaar verdienen met KortingVoordeel.nl. We kregen mails van bezoekers van onze site die ons bedankten voor het laten kennis maken met cashbacksites. Zij werden lid van andere cashbacksites omdat deze een hogere cashbackvergoeding geven. Daarom nu de volgende wijziging:

Nieuwe bonussysteem:
Vanaf 18 juni 2018 ontvangt ieder lid van KortingVoordeel.nl 100% cashback en daarmee wordt KortingVoordeel.nl de cashbacksite met de hoogste cashback van Nederland. Het aanbieden van 100% cashback betekent dat we 100% van de door ons ontvangen commissies teruggeven aan jou als lid. Daarvoor vragen we een eenmalige jaarlijkse bijdrage van vijf euro die we enkel in rekening brengen indien je meer dan tien euro verdient met KortingVoordeel.nl.

Verdien je dan nog geld met het aanbrengen van nieuwe leden?
JA. Indien we hoge verkopen halen dan betalen sommige webshops extra bonussen uit en soms vraagt een webshop om specifiek te adverteren op onze site. Deze inkomsten zullen we inzetten in het bonusprogramma. Diegene die leden aanbrengt die aankopen doen via onze site maken automatisch kans op leuke extraatjes. Hoe leuk? Dat is afhankelijk van onze extra inkomsten. Het extraatje kan zijn een staatslot, een cadeaukaart met shoptegoed bij één van de webshops op onze site, een leuke gadget, een weekendje weg tot een geheel verzorgde vakantie.

Al met al is KortingVoordeel.nl erop vooruit gegaan en bieden we je nu echt de beste cashbackservice van Nederland. Ons grote voorbeeld is Quidco.com, dit is een grote Engelse cashbacksite. Zij zijn echt de nummer één cashbacksite van de UK.Wij hopen de Nederlandse Quidco te worden. Probeer KortingVoordeel.nl eens vrijblijvend en meld je aan en ervaar het gemak en de extra korting op je online aankopen.

Actuele acties KortingVoordeel.nl:

DVN de wereld uit: doneeractie voor het Prinses Beatrix Spierfonds

Eerdere acties:

Win een kadobon van € 100 van een webshop naar keuze. Zie onze Facebook pagina voor meer informatie.

Win 63 euro
Het regent tientjes: maak kans op tien euro als je je aanmeldt bij KortingVoordeel.nl