Privacy

Privacybeleid KortingVoordeel.nl
Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website. Om je te kunnen informeren over hoe wij met persoonsgegevens omgaan, is deze privacyverklaring opgesteld. Heb je vragen over de verwerking van je persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Persoonsgegevens
Deze persoonsgegevens verwerken we:
Naam;
E-mailadres;
IP-adres;
Logfiles;
Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens.

Doeleinden
Om deze redenen verwerken we de persoonsgegevens. We verwerken je persoonsgegevens alleen wanneer we dat van de wet mogen en voor de doeleinden die we hieronder hebben beschreven.

Nieuwsbrief
We versturen je graag een nieuwsbrief, omdat je daar jezelf voor hebt ingeschreven. We verwerken daarom je naam en e-mailadres om jou informatie en nieuws te kunnen sturen. We bieden onder elke nieuwsbrief de mogelijkheid aan om je uit te schrijven. We bewaren je gegevens voor dit doeleinde, totdat jij je hebt uitgeschreven.

Vragen en overig contact
Wanneer jij ons een vraag stuurt of informatie bij ons opvraagt zullen wij je naam en e-mailadres verwerken, zodat wij je van een reactie kunnen voorzien. Hierbij hebben wij een gerechtvaardigd belang. Omdat wij graag nog een tijdje zou willen terugzien met wie wij contact gehad hebben, bewaren wij deze contactgegevens tot 5 jaar na ons laatste contactmoment.

Reactie
We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers. Wanneer je besluit een reactie te schrijven, kun je zelf kiezen of jij je echte naam gebruikt om te reageren op het bericht. Jouw emailadres wordt NOOIT op onze site gepubliceerd wanneer jij een reactie plaatst. Wanneer wij een reactie publiceren, laten wij deze in principe oneindig staan, tenzij de pagina verdwijnt of wanneer jij een verwijderingsverzoek bij ons indient. We hebben een gerechtvaardigd belang om jouw gegevens te verwerken, met het doel jouw reactie op onze website te kunnen tonen.

IP-adres
We verwerken bij een bezoek aan onze website je IP-adres, onder meer om de populariteit van bepaalde acties te kunnen meten, maar wees gerust, deze verwijderen we al na 2 maanden.

Logfiles
We hebben een gerechtvaardigd belang informatie te verwerken over je bezochte pagina’s, browser, IP-adres, besturingssysteem, ofwel het logfile van de webserver. We hebben daarbij een afweging gemaakt tussen jouw privacybelang en onze belangen. Zo gebruiken we gegevens over het gebruik van onze website om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Ook gebruiken wij deze logfiles om de veiligheid van onze website te verbeteren.

Doorgifte ( Ontvangers van persoonsgegevens)
We delen jouw gegevens met de volgende derden, waaronder onze verwerkers:
Nieuwsbriefdienst;
Hosting van onze website;
Affiliatie netwerken;
Analytische cookies.

Affiliatie netwerken
Wij verwijzen op onze website door naar webwinkels, met wie wij een samenwerking zijn aangegaan via diverse affiliatie netwerken. Hiervoor plaatsen zij een tracking cookie op de tussenpagina. Deze cookie wordt dus niet geplaatst op onze website. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende webshop.

Analytische cookies
KortingVoordeel.nl maakt gebruik van het webstatistiekenpakket Google Analytics. Hierbij worden door Google Analytics cookies ingezet bij onze bezoekers. De gegevens uit Google Analytics worden uitsluitend gebruikt voor het verbeteren van onze dienstverlening en zijn niet herleidbaar tot individuele personen. Meer informatie over de gegevens die Google Analytics van u bijhoudt kunt u vinden in het Privacy centrum van Google Analytics.

Links
Onze website kan van tijd tot tijd links bevatten naar en van de websites van onze partnernetwerken, adverteerders en gelieerde ondernemingen. Wanneer u een link naar een van deze websites volgt, dient u zich ervan bewust te zijn dat deze websites hun eigen privacybeleid hebben en dat wij geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor hun beleid aanvaarden. Controleer dit privacybeleid voordat u via deze websites persoonsgegevens verstrekt.

Jouw rechten
We informeren je graag over de rechten die jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

Inzage, rectificatie en verwijdering
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken en je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te laten verwijderen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken, bijvoorbeeld, wanneer de gegevens niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens van ons in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we je gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming te allen tijde intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Heb je klachten over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan? Je hebt het recht je klachten in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij hebben passende organisatorische en technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies
Voor een zo goed mogelijke werking van deze website worden cookies gebruikt. Wij plaatsen GEEN cookies om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en internetgedrag. Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Wijziging(en)
Het kan zijn dat we onze privacyverklaring moeten wijzigen, bijvoorbeeld omdat we een andere werkwijze zijn gaan hanteren. We zullen de nieuwe privacyverklaring altijd op onze website publiceren. Als de wijzigingen direct op jou van toepassing zijn, zullen we de wijzigingen ook direct met jou communiceren.