Korting bij Expedia NL - Verdien de hoogste cashback korting - KortingVoordeel.nl
 
Expedia NL - 1 Kortingcode(s)

Korting 7,00% Cashback

Naar webshop en krijg cashback

Kennisgeving: Tot 24 uur | Bevestiging: Tot 90 dagen


Zodra de retourtijd voor goederen is verstreken, zal de webshop beginnen om uw aankoop te bevestigen. Wanneer dit wordt gedaan kun je jouw uitbetaling aanvragen.

Over Expedia NL


Expedia.nl is voor veel mensen al een vast onderdeel bij het bekijken en boeken van hun vakantie. Via Expedia.nl vlieg je de hele wereld over en verblijf je op de mooiste plekken. Expedia is 's werelds grootste online reisbureau en biedt toegang tot 220.000 hotels over de hele wereld (inclusief boutique hotels en grote hotelmerken) en meer dan 400 luchtvaartmaatschappijen met een groot aanbod voor auto verhuur en vakantiebestemmingen. Door het combineren van keuze met gespecialiseerde tools om deze opties te verfijnen, helpt Expedia.nl reizigers de reis te creëren die het beste past bij hun individuele behoeftes. Wanneer vlucht en hotel samen worden geboekt is het mogelijk te besparen op de totale kosten.

Hoe krijg je deze 100% cashback:

  • Alleen aankopen direct vanuit KortingVoordeel.nl kunnen worden geregistreerd voor Cashback, bezoek dus tijdens de bestelling geen andere sites, zoals vergelijkingssites. Wij adviseren andere tabbladen en vensters te sluiten.
  • De klantenservice van de webshop kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, neem hiervoor contact met ons op.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Vanwege de wettelijke minimum boekenprijs mag op Nederlands- en Friestalige boeken geen cashback worden gegeven.
  • Klik niet op banners op andere sites of een nieuwsbrief. De cashback kan dan niet worden geregistreerd.
  • Gebruik geen kortingscodes die niet op onze site staan. De cashback wordt dan mogelijk niet geregistreerd.
  • Gebruik tijdens de aankoop geen browserextensies die aanbiedingen of productvergelijkingen leveren, of die de privacy waarborgen. De cashback wordt dan mogelijk niet geregistreerd.
  • Cashback wordt berekend over het aankoopbedrag exclusief BTW, verzendkosten en eventuele bijkomende kosten.

Bijzondere voorwaarden:

Tot 7,00% cashback bij Expedia. Op hotelovernachtingen krijg je 7,00% cashback. Op autohuur ontvang je 6,00% cashback. Op complete vakantie/ePackage (hotel + vlucht) ontvang je 4,00% cashback. Op vliegtickets ontvang je 1,00% cashback.

Op hotelboekingen met een kortingsbon ontvang je 5,00% cashback. Op complete vakantie/ePackage (hotel + vlucht) met kortingsbon ontvang je 2.50% cashback.

€10 korting op activiteiten
Geldig vanaf : 01-01-2019
Geldig tot : 31-03-2019

0 van de 0 gebruikers

Voeg webshop toe aan jouw favorieten

Zou u Expedia NL aanbevelen? Ja | Nee
Contactinformatie van de webshop

Vergelijkbare webshops